Lourdes Masdevall

Sòcia-Directora de Commonsense

Lourdes Masdevall

Sòcia-Directora de Commonsense

Biografia

Lourdes Masdevall Teixidor
39 anys, Llicenciada en Psicologia per la UdG i Màster en RRHH i Habilitats Directives
Sòcia- Directora COMMONSENSE, Consultoria Especialitzada en Organització i Desenvolupament del Potencial Humà.
Finalitzada la carrera entro a treballar a MARLEX ETT S.L. com a Responsable de l’Oficina de Banyoles, tasca que desenvolupo durant dos anys i que significa la primera aproximació a la selecció de personal bàsicament a nivell d’operaris i tècnics. Al gener del 2000, dins el mateix grup, assumeixo la tasca de  consultora a EUROGRUP CONSULTING, unitat especialitzada en la Selecció de Comandaments Intermitjos i Directius.  Durant els primers quatre anys molt focalitzada en la selecció d’aquesta tipologia de perfils i els darrers 3 anys participant i liderant projectes de Consultoria (estudis retributius, descripcions de llocs de treball, estudis de clima…). L’any 2008 emprenc el meu propi projecte projecte professional COMMONSENSE, consultoria especialitzada en l’Organització i el Desenvolupament del Potencial Humà que treballa focalitzada en entendre les organitzacions, millorar-les i crear equips humans preparats per defensar els reptes de l’empresa.
En síntesi, professional especialitzada en detectar i fer aflorar el talent de les persones i en trobar el millor context perquè el desenvolupin.
17 anys treballant en el món dels Recursos Humans de la mà de les millors empreses gironines aportant  sentit comú, responsabilitat i passió per la feina ben feta.

Tots els esdeveniments per Lourdes Masdevall

Taula Rodona: Com connectem Empresa i Talent

12:15-13:15
Palau de Congressos de Girona