Empreses Participants

 

Casademont

Empresa familiar del sector de la Xarcuteria amb 60 anys d’història i tenim una capacitat de producció de 25.000 tones anuals.
 

ESPA

ESPA és una empresa especialitzada en el disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l'aigua destinats al sector domèstic i residencial.
 

COMERCIAL MASOLIVER S.A.U.

Comercial Masoliver es hoy por hoy una de las principales empresas del sector de la distribución de productos de alimentación y bebidas de calidad en España.
 

NUDUKA S.L.

Nuduka és una perruqueria, centre d'estilisme i assessoria d'imatge. T'ajudem a projectar la teva millor imatge i ens comprometem a aconseguir-la i a mantenir-la , oferint-te sempre els darrers avenços en el tractament de l'estètica personal, més enllà de les modes.
 

MASSEGUR SLU

Massegur es una empresa especialitzada en la distribució i comercialització de productes no alimentaris per a professionals dels sectors de l’hostaleria, el comerç, la indústria i l’oficina.
 

ORGANIGRAMA SLU

Des de l'any 1987 al Grup Orgnaigrama treballem per oferir a les empreses un servei de qualitat i de màxima confiança, en les àrees de selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial i treball temporal.
 

COMMONSENSE

COMMONSENSE és una consultoria especialitzada en l’Organització i el Desenvolupament del Potencial Humà que treballa focalitzada en entendre les organitzacions, millorar-les i crear equips humans preparats per defensar els reptes de l’empresa
 

MARLEX EUROGRUP

Marlex Eurogrup és una firma de serveis professionals que ofereix servei en l'àrea dels Recursos Humans. Operem en la Gestió del Treball Temporal i en la Consultoria de Selecció i Formació.